Játék részletei

Ön a különböző küldemények feladásakor jutalompontokat kap, amennyiben játékos azonosítóját feltünteti a fuvarlevélen. A küldeménytípusokhoz tartozó pontértékeket külön táblázatban foglaltuk össze a  "Pontok" menüpontban.

Pontjait az "Ajándékok" menüpontban válthatja be. Az ajándékokat a megrendeléstől számított 30 munkanapon belül kézbesítjük Önnek. Egy-egy ajándékból a honlapon meghatározott mennyiséget rendelhet.

A játékos azonosító kódot minden - a játékszabályban meghatározott - küldemény feladásánál fel kell tüntetni a fuvarlevél "Küldemény adatai" rovatában, így jutalompontjait automatikusan jóváírjuk. Amennyiben a fuvarlevél kitöltéséhez a DHL Connect, Intraship, EasyShip, Onlineshipping vagy Shipnow programok egyikét használja, azonosítóját a "Contact Name" illetve a "Sender's Name" rovatban a névtől perjellel elválasztva tüntesse fel.
Aktuális pontegyenlegéről a  www.dhl.hu internetes honlap DHL Hűségakció menüpontjában kaphat felvilágosítást, játékos azonosítója és PIN kódja megadásával. Játékos azonosítóhoz tartozó négyjegyű PIN kódját regisztrációkor az azonosítóval együtt elküldjük Önnek. PIN kódját az "Adatmódosítás" menüpont alatt, honlapunkon tudja megváltoztatni
Amennyiben elfelejtette azonosítóját és/vagy PIN kódját, a Hűségprogram nyitóoldalán kérheti, hogy a regisztrációkor megadott email címére ezeket ismét küldjük el Önnek.
A küldeményei után járó pontok az azok feladását követő másfél héten belül megjelennek rendszerünkben.lap tetejére